Героите на деняГрадътНовини

Определят Пожарникар на годината в Пловдив

Тържествена церемония по награждаването на отличените в областния етап от Националния конкурс „Пожарникар на годината” – Пловдив 2022, ще се състои днес в Дома на културата. Конкуренцията сред номинираните е изключително трудна и оспорвана, тъй като в професията на огнеборците се изисква работа в екип и никак не е лесно да бъдат избрани най-достойните след всички, за които професията е призвание и раздават себе си на всяко дежурство.

Класирането се прави от комисия, след обсъждане на конкретни мотивирани предложения и оценки за работата на служителите от всички Районни служби на областната дирекция и има за цел да утвърди постиженията на професията в осигуряването на пожарната безопасност, спасяването и защитата при бедствия.

Издирва се Франк Куаст от Кършияка

Отличията се присъждат в четири раздела. Първият, в който се излъчва комплексен победител, е за държавни служители, работещи по различните направления на дейност. Вторият е за работещите в направление “Пожарогасителна и спасителна дейност”, третият – за служители от направление “Контролна дейност”, а четвъртият обхваща направление „Превенция”.

Наградените ще представят Пловдив в Националния конкурс „Пожарникар на 2022“ .

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина