АктуалноВашите писмавашите снимкиГрадътКриминалеНовини

Жена блъска и крещи по магазини в Центъра

Скандализирана, че са я глобили за неправилно паркиране

„Знаете ли коя съм аз“, заплашвала жената в невинни магазини в района, в който джипът с регистрационен номер ААААА4 непрекъснато е глобяван

Жена с лъскав джип, с регистрационен номер от 5 А-та, тормози магазини в района на Природонаучния музей и на метри от кметството на район „Централен“. В сигнал, изпратен и до редакцията на „Под тепето“ от живеещи и работещи там, се съобщава, че госпожата често паркира в нарушение – от ляво на пътното движение по улица „Христо Г. Данов“.

След като редовно е глобявана от ОП „Паркиране и репатриране“, тя всеки път минава на рейд през магазините в района, сипейки заплахи.

Агресията ѝ била насочена към хората от квартала, тъй като тя у убедена, че те викал униформените да поставят фишове.

„Знаете ли коя съм аз?!“, крещяла жената в своите обиколки, докато блъска по врати и интериора на магазините.

Пред някои от потърпевшите се представяла за данъчна.

След една от вандалските ѝ акции преди две седмици от полицията дори са ѝ направили предупредителен протокол, съобщава жител на улицата.

Терорът над търговските обекти и неправилното паркиране от нейна страна продължава въпреки това, съобщават от района.

Редакцията на Под тепето отправи официално питане към полицията в Пловдив по случая. Очакваме отговорите.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

18 коментари

  1. Едно време харата имаха респект от джипове и коли с такива номера ..тая Европа сра на всичко, ако това станеше преди 20 години, щеше да има бити полицай ,а магазините потоп..Трябва да се знае в тая държава,че има хора който могат да си правят каквото поискат и има мишки който не могат ..не може всеки да е номер едно! Сега всеки се мисли за лъв с телефон в ръката ..а в Пловдив сте малко женчовци, като опре да се биете на пътя щото сте шматки и взимате предимство например или сте се осрали и виновни и някой реши да ви начупи муцуната,вадите телефона веднага…едно време всичко се решаваше с бухалка и пищов, дай боже да се върнат тия години!!!

    1. Не знам в какъв филм си живял и с какви хора си се заобикалял, но аз съм на 45 години и до момента мърши с джипове и набедени тарикати не са ме респектирали така ,че да се скрия или избягам и вай мразя да ме плашат !!! Аман от „гангстери“…

  2. Към автора на това надраскано произведение.
    А Вие като да се научите да пишете!
    Медия сте, пишете или публикувате без редакция вероятно?
    Не обърнах внимание на новината, защото неграмотния начин, по който е поднесена на аудиторията, ме кара да се съмнявам в истинността на написаното!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина