Под небето

Съквартирантите в Биг Брадър Фемили се ширят на 1200 квадратни метра

Вкарват деца в Къщата

Image title
На 1200 квадратни метра ще се ширят съквартирантите в Биг Брадър Фемили. Домът, в който бъдещите риалити звезди ще живеят от понеделник, вече е готов. Това е най-голямата къща, строена до момента. Между 9 и 12 семейства в продължение на 3 месеца ще живеят в среда, доближаваща се максимално до техния реален живот. Обслужващ персонал от външни хора, магазин, ресторант и фризьорски салон са само част от огромното имение, което се намира в Нови хан. 
Шоуто стартира в понеделник. Фамилното риалити тръгва след лавина от клюки и спекулации. От екипа разясняват, че няма да има гей двойка, няма да има семейство близко с продуцентите, няма да ги има Здравко и Христина, няма да има известни личности.
Но пък в къщата ще има други интересни персонажи с взаимоотношения,  в които всеки зрител може да се припознае. По време на кастинга, сред близо шест хиляди семейни двойки – продуценти, хора от екипа и психолози се опитаха да направят най-добрата селекция и да изберат най-срещаните модели на отношения в българското семейство, разясняват от Биг Брадър Фемили.
Тъй като формата се прави за първи път в този вид – номинациите и елиминациите също ще бъдат уникални. Зрителите за първи път ще могат да участват освен в елиминирането на съквартирантите, но и в  тяхното номиниране за изгонване.
Въпреки обществената реакция, в Къщата ще има хлапета. Темата за децата в къщата е обект на силен интерес и също буди противоречиви мнения и спекулации. По време на кастингите голяма част от участниците поставиха изрично условие на продуцентите да бъдат с децата си в къщата. Екипът на предаването е осигурил най-добрите условия и среда за техния престой. Всеки ден малчуганите ще посещават детска градина и училище, където ще бъдат сред свои връстници и ще могат да играя, да се забавляват и да получават образование от квалифицирани специалисти, а вечер ще се прибират при своите семейства.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина