Актуално

Супер гонка за старта на картинг сезона

Георги Цветков срещу Ивайло Цонев в състезание на рали автомобил и карт


Със зрелищна надпревара между пистов автомобил и професионален на 20 март от 12:00 часа картинг писта Лаута ще открие сезон 2010. Един срещу друг ще застанат рали пилота Георги Цветков и двукратния шампион по картинг от близкото минало Ивайло Цонев.
За първи път ще бъде представен новият член в селекцията на пистата – двоен 200сс картинг с дублирано управление, който 10 късметлии от публиката, изтеглени чрез жребий, ще пилотират заедно с професионални пилоти и журналисти от най-големите пловдивски медии.
Бивши, настоящи и бъдещи картинг и автомобилни пилоти ще оставят своите отпечатъци върху специална стена на шампионите и приятилите на Лаута. Автентични цветни отпечатъци ще подарят на любимата си писта и представителите на четвъртата власт в Пловдив.
За осма поредна година на картинг съоръжението ще се провежда и традиционният любителски шампионат, в който участват най-бързите пилоти-любители. Тази година всички месечни финали ще се организират на мокро трасе, което ще е своеобразно предизвикателство за уменията и техниката на състезателите. В календара за новия сезон са включени и 4 отборни надпревари, подобни на „24 часа на ЛьоМан”, със задължителни смени и влизане в бокса за зареждане с гориво. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина