Под небето

Ледената пързалка продължава да събира средства за пловдивските бебета

Image title
Почти 35 хиляди лева са събраните до момента средства от „Галакси Пропърти Груп” за закупуване на медицинска апаратура на отделението за интензивни грижи за новородени на УМБАЛ „Свети Георги”. Кампанията започна в началото на зимата, когато компанията монтира ледена пързалка на площад „Централен” и обяви, че всички средства от нея ще бъдат дарени в края на сезона за благотворителност. Пързалката ще работи още около две седмици и след това ще стане ясно финално събраната сума. От „Галакси Пропърти Груп” заявиха надеждата си, че именно в тези последни дни активността на пловдивчани ще бъде най-голяма, за да нарасне максимално сумата за инвестицията в детското здравеопазване.

През последните години в Пловдив се наблюдава тенденция за увеличаване броя на недоносените бебета. Повече от 300 бебета са настанени в интензивния сектор през миналата година. В клиниката се приемат и бебета от други лечебни заведения, които не разполагат с необходимата апаратура и персонал като УМБАЛ „Свети Георги” обслужва не само Пловдив, а целият Южен Централен район.

Ледената пързалка работи всеки ден от 10.00 до 21.00 часа. Цената за един час заедно с наема на кънки е 5 лева. За неопитните на разположение е безплатен инструктор. Истинска дискотека на откритият лед пък се прави всеки уикенд. Аниматор се грижи за доброто настроение на всички присъстващи кат специално внимание се отделя на малчуганите, които получават подаръци и балони.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина