Протестиращ към Курдов: Къв си ти бе? Изчезвай от тук!

Под небето

Познавам Алексей Петров от Сираков, Илияна Раева и Тити Папазов, оправдава се бившият футболист

Арестувайте го тоя провокатор, ще яде бой, апелира към полицаите гневен пловдивчанин

Жена от обкръжението му и Петя Паликрушева почти се хванаха за косите

Image title
Петър Курдов разпали днешния протест срещу монополите и мизерията в държавата с появата си пред централния офис на ЕВН. Под тепето взриви медийното пространство с разкриването на връзката между бившия футболист и екс баретата Алексей Петров с вчерашна публикация. Факт е, че Курдов в момента се опитва да яхне протеста и да дърпа недоволни към своята мисия, каквато и да е тя. Говори за тайни комитети, а това води до разцепление, което още повече издразни хората на барикадата вече 15-и ден.

Image title
Курдов се появи в компания на 7-8 души с вид на бизнесмени, сред които и жена в скъпо зеброво палто. За секунди провокаторската група бе обградена от гневните граждани, които  потърсиха сметка от Петър за медийните му изяви и появата му на сбирката на инициативните комитети в Сливен, където той със сигурност нямаше работа.
Физиономията му се появи и във вестник „168 часа“ като един от лидерите на пловдивското недоволство, а в това няма нито микрон истина. Тъй като то лидери няма. Никой не знае какво иска и прави този тип тук, махаше с ръце един от ежедневните участници в шествията.

Image title
Къв си ти бе? Веднага изчезвай от тук, директно нападнаха самозванеца протестиращи. Един от фронтоваците в революцията Павел Иванов се доближи до екс футболиста и му заяви: Отръпнете си от нас, не искаме да сте тук! „Ха, аз съм роден в Пловдив и също съм потърпевш от ЕВН. Това прави ли ме лош човек!?“, наглееше Курдов и още повече разяри хората. После вкара и имена като Сираков и Иляна Раева в интригата. Да, познавам се с Алексей Петров. Но покрай Наско Сираков, Илияна Раева, Тити Папазов, Жоро Младенов, уточни Курдов. Никой няма да ни представлява. Нямате право да яхвате гражданското недоволство, размаха пръст Петя Паликрушева. А кой ще олицетвори хората? Какво правите като организатори?, продължи да създава напрежение приближеният до Алексей Петров бивш спортист. После атакува Павел Иванов с въпроса „А ти къв си, бе?“. „Комунист съм!“, отговори Иванов. И кво правим сега, репликира Курдов.
После не скри, че е бил в Сливен, но присъствал като гражданин. Което за всички пред ЕВН бе смехотворно. В София действат, ние мълчим и ръкопляскаме тук. А през това време бандитите разграбват всичко, вкара и призиви провокаторът.

В скандала почти се стигна и до женски бой. Жената със скъпото палто се сдърпа с Петя Паликрушева. Каква национализация искате вие бе, луди ли сте. Стига с тоя комунизъм, атакува и се опита да хване за косата Паликрушева приближената до Курдов. Ти къде си тръгнала на протест с това палто от норка. Махайте се, хич да ви няма. Искаме да се оттеглите от нас, отговори Паликрушева и се дръпна от дамското сражение.

Бе аз кво ви преча, бе? Тук съм като гражданин!, попита за сетен път протестиращите в този момент Петър Курдов. Видяхме снимката ви с Алексей Петров, оттеглете се, категорични бяха хората. Но той обеща да продължи с провокациите.

Image title
Арестувайте го тоя, ще стане беля. Бой ще яде, призова един от полицаите гневен пловдивчанин. Такива хора като Петър Курдов достатъчно се изложиха. Не трябва да се допускат до протеста. Като гражданин- да идва, всеки има право. Но никой не го е посочил за лидер, каза после пред Под тепето той. Защо Курдов да ни води. Не е редно да се вкарват политически игри на гърба на хората. Иска да се качи на наш гръб и да ни манипулира. Това около него са богати хора, които правят опит за разцепление и дразнят. Подмолната работа не ни харесва, каза друг от митинга.
Хора, които получават по хиляда лева заплата и имат други цели , нямат право да се бъркат в живота на бедния ни народ, заключи Павел Иванов.

Много раздразнени хората направиха традиционното си шествие, отцепиха отново булевард „Цар Борис III Обединител“ и си дадоха отново среща утре. Image title
Image title

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.