ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Предупреждават Кени, че ще го гонят от Главната

Могат да отнемат разрешителното на уличния клоун заради жалба на гражданка

Image title
Клоунът и директор на театър Хенд Ивомир Игнатов- Кени е бил на спявка в общината днес, където е получил официално предупреждение, че може да му бъде отнето разрешителното за работа по центъра. Това се случи след оплакване, адресирано лично до кмета Иван Тотев от пловдивчанка, която се жалва от клоунадите на Игнатов и агресивното му чувство за хумор. С което той е покорил централните зони на големи градове от четири континента. Сигналът идва от Антонина Николова, която приема скечовете на Кени за гавра и унижение. След което в социалната мрежа се разгърна група в подкрепа на артистът, която набъбва всяка изминала минута. Самият той призовава приятелите си с „извратен вкус“ да пращат похвални писма до градоначалника, ако им харесва това, което прави. А ето и писмото на Антонина Николова:
“ Здравейте, г-н Тотев. Бих искала да Ви попитам докога ще продължават гаврите с жителите и гостите на Пловдив от клоуна пред Макдоналдс? Не може да се мине по главната улица на града, защото всеки е потенциална жертва на грубите, нескопосани, неприлични, обидни и унижаващи достойнството на човек действия? При мои въпроси към Ваши служители за намеса, ми бе отговорено, че клоуна имал разрешение от Община Пловдив и не можели да се намесват????
Вие минавал ли сте почивните дни през централната улица и Макдоналдс, за да видите какво се случва с нас обикновените граждани. Какво означава, че Общината е дала разрешение на този клоун? Да се гаври с хората? Да ги плаши? Да ги унижава? Да им показва неприлични жестове? И то , за да може шепа хора с извратен вкус да се смеят…..
Това, г-н Тотев, не се издържа. Моля Ви да вземете необходимите мерки и отнемете разрешителното за дейност на този клоун , за да можем да си отдъхнем и преминаваме спокойно. Благодаря Ви предварително.“

Няма нищо по красиво от усмивката и няма нищо по-трудно в актьорската професия да предизвикваш тази усмивка у хората!Знам го от опит.Жалко е,че хората загубиха чувството си за хумор,а това според мен е страшно…!!!Подкрепям Ви с цялото си сърце и Ви желая успех!, обръща се към Игнатов във Фейсбук Илияна Желязкова. Кени е един от големите световни майстори на клоунадата – висш пилотаж в артистичните изкуства! Кени , цялото ми семейство те подкрепя изцяло!, пише номинираният за награда Пловдив  режисьор Крум Филипов. А ето и писмото на Жоро Пеев, свободен артист и пловдивчанин:
Уважаеми Г-н Кмете,

Моля , не отнемайте разрешителното на Клоуна Кени ( в неговия случай клоун е с главна буква!)!

Кени е част от душата на нашия град, една изключтелно важна част, която ни кара да се усмихваме и не просто да се усмихваме, а да се смеем с глас. Той е туристческа артакция с ранг на културна дестинация. За мен е чест да се нарека негов приятел! Моля Ви, не забранявайте смеха на Главната!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина