ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Пловдивчанин спечели нова кола на Международния технически панаир

Image title

Пловдивчанинът Атанас Майков спечели кола от посещението си на Международния технически панаир. Той стана победител в томболата с анкетни карти за гостите на 69-ото издание на деловия форум. 
Mайков предпочете  „Пежо“ сред петте модела, от  които можеха да избират участниците: Dacia Sandero, Ford Fiesta, Great Wall Voleex C10, Peugeot 301 ACTIVE,  Škoda Rapid. 
С късмета се размина Йоаким Йоанис, чийто талон беше изтеглен най-напред. Анкетната карта обаче не беше надлежно попълнена и бе обявена за невалидна от нотариус Светлана Йорданова, която присъстваше на томболата, за да гарантира, че се спазват правилата. Решението на нотариус Йорданова беше посрещнато с аплодисменти от публиката.
Наградата  бе осигурена от Международен панаир Пловдив.  Печелившата карта изтегли 4-годишният Кирил Церовски. 
Анкетата се организира от Асоциация на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП),  която е партньор  в провеждането на  „Автомобилен салон Пловдив“. Тази година и изложителите,  и експонатите бяха повече  в сравнение с миналата, по данни на Асоциацията. 21 български компании – представители на най-известните световни марки,  показаха близо 170 модела  леки коли, камиони,  бусове, мотоциклети, кемпери, каравани, джетове и почистващи машини. 11 премиери и осем фейслифтинга демонстрираха новостите в автомобилната индустрия. 
Над 1030 компании от 41 държави се представиха на тазгодишния Международен технически панаир, който продължи от 30 септември до 5 октомври.
ЕСЕН 2013 свърши, можем да кажем, че това беше едно добро изложение, заяви д-р Иван Соколов, председател на Съвета на директорите на Международен панаир Пловдив, преди томболата. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина