Сигурност за малките от най-големите

Под небето

Image title
Балкан Стар подкрепя отбелязването на Деня на детето – 1 юни, което ще се проведе на площада пред храм-паметника „Александър Невски” в София. Благодарение на подвижен камион-сцена, носещ емблемата на трилъчата звезда, децата ще имат възможността да се запознаят отблизо с внушителния автомобил. Всеки, който желае, може да разгледа отвътре кабината на Mercedes-Benz Actros, модел носещ отличието „Камион на годината” за четвърти път!

Специални гости на събитието ще бъдат кметът на София – Йорданка Фандъкова, както и министърът на вътрешните работи – Цветан Цветанов. Инициативата се провежда за втора поредна година и се организира от Българския мотоциклетен портал МОТО.BG, съвместно със Столична община. Различни демонстрации и игри ще се проведат благодарение на Гражданска Защита, Български червен кръст, Противопожарна служба – разиграваните от тях ситуации, ще дадат на малчуганите ценни съвети как да се предпазват при опасност, как да помогнат на човек в нужда и много други. Така, докато се забавляват децата ще научат и важни уроци, които да им послужат в бъдеще. В рамките на празничната програма ще се проведе и конкурсът „Пътен полицай на годината”.

 „Важно е децата ни да имат възможност като тази – да видят отблизо своите герои – пожарникари и служители на реда, и да научат как да се предпазват в опасна ситуация. В същото време ще се забавляват навън, както ние си играехме преди. Аз, като баща на две деца, съм изключително щастлив, че има такава инициатива – дано да продължава и занапред!” – сподели Кирил Илиев, ръководител продажби товарни автомобили Балкан Стар.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.