Рефан защити хиляда ученици от хепатита

Под небето
Под Тепето

Image title
По време на масова акция, организирана в училищата в Пловдив, Рефан предостави над 1 000 бр. антибактериален гел за ръце – най-удобнотo средство за поддържане на добра хигиена и борба с хепатита. Екипът на Рефан посети първо Арменското училище в Стария град, където раздаде първите няколко стотин броя гел. Учителите прегърнаха идеята и обясниха на децата защо е полезна употребата на продукта и необходимостта от него в период на вируси и инфекции. Представителите на Рефан наблегнаха на това, че продуктът спомага за опазването на околната среда, защото е най-добрата алтернатива при липса на сапун и вода и спестява употребата на мокри кърпички.
Почистващите гелове Рефан се произвеждат с 4 различни аромата и освен антибактериалните си качества, Image title
гелът е и средство за подхранване на кожата, защото съдържа хидратиращи съставки. Продуктът лесно се побира в джоб или дамска чанта и осигурява хигиена навсякъде и по всяко време, допълниха от компанията.
След Арменското училище, екипът на Рефан посети и Детска къща в Коматево, както и Детски приют за безнадзорни деца Майка Тереза. Там те дариха почистващи гелове за ръце и течен сапун. След това, Рефан продължиха с акцията пред училищата „Патриарx Евтимий“, „Паисий Хилендарски“ и пред „Душо Хаджидеков“, където бяха раздадени останалите тестери от антибактериалния гел с аромат на Маракуя.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.