Проф. Джамбазов с почетния знак на Академията на МВР

Под небето

Отличието е за отлично разработен План за действие по време на бедствия, кризи и аварии

Image title
Изпълнителният директор на УМБАЛ „Св. Георги” проф. Карен Джамбазов получи Почетния знак на Академията на МВР. Шефът на най-голямата болница в България бе удостоен с високото отличие като представител на институция с изключително добре разработен План за действие по време на бедствия, кризи и аварии. Почетният знак на проф. Джамбазов връчи доц. Иво Велинов. Награждаването бе част от конференцията „Управление на УМБАЛ „Свети Георги“ в условия на кризи от невоенен характер“, която се проведе в лечебното заведение.
Основни лектори бяха ректорът на Академията на МВР доц. д-р Иво Велинов и Златин Киряков – доктор по „Организация и управление извън сферата на материалното производство (Национална сигурност)“ и отговорник по управление на кризи в пловдивската университетска болница.

Image title
Д-р Киряков разгледа типологията на кризите от невоенен  характер  в  България и в частност възможните ответни реакции в УМБАЛ „Свети Георги“. Доц. Велинов представи темите „Проблеми на управление при кризи“ и „Противодействие на тероризма“.

Форума откриха изпълнителният директор на УМБАЛ „Свети Георги“ проф. д-р Карен Джамбазов и главният секретар на Областна администрация – Пловдив Теодора Мурджева.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.