БългарияНощна смяна

Памбос в Пловдив за 14 февруари

Image title
Торнадото на гръцките танци и фламенкото Памбос идва в Пловдив за 14-ти февруари. Шеметът със забавен акцет ще гостува в хотел Санкт Петербург, за да събере влюбените двойки в танц. Агапио ще бъде в тандем с диджей Венци за първи и професионални стъпки и в латиното.
Кувертът за един човек в розовата нощ е 30 лева. От хотела са организирали лично  преживяване за двама пакет Винена романтика, включваща една нощувка в студио, закуска и вечеря за влюбени. 

Pambos Dancing Centre е създаден през 1998 година като клуб за латино танци, фламенко, и гръцки танци, и за времето на своето развитие е създал едни от най-добрите танцьори в страната. Клубът е единственият, който сформира 5 групи от свои ученици представящи школата на редица представления в цялата страна. Групите Los Pambos Фламенко, Гръцки танци, Салса и Los Pambos Kids са добре познати на българската публика. Понастоящем Pambos Dancing Centre е най-известната латино школа не само в България, но и извън границите на страната, където чрез групата Los Pambos представя България на всички най-големи международни салса конгреси. След успешното представяне на Памбос и Мария в шоуто на Слави през Октомври 2006, те получават покана за участие в хореографския екип (а Памбос и да журира) към проекта на Слави Трифонов -„Танцувай с мен 1“ , „Танцувай с мен 2″“Танцувай с мен 3″ -, – излъчени през 2007 , 2008, 2011. През Август 2009 Памбос и Мария са част от националното турне на Слави Трифонов и КуКу бенд – No Mercy провело се в 12те най-големи града на България. Веднага след това – Септември 2009 Памбос е поканен като част от журито на международния формат Dancing Stars – 2. През 2012-2013 г. Памбос е поканен като водещ в предаването “ Денят от близо с Мария“ излъчвано по БНТ всяка сутрин.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина