Под небето

Пловдивчанка е една от 10-те най-красиви омъжени жени на планетата

Д-р Ваня Александрова стана „Мисис Интелигентност Глоуб 2009” в Братислава

Ваня Александрова дефилира на полуфинала в Братислава
Ваня Александрова дефилира на полуфинала в Братислава
Д-р Ваня Александрова стигна до полуфинала на световния конкурс „Мисис Глоуб” и така се класира в топ 10 на най-красивите омъжени жени на планетата. 30-годишната ендокриноложка от пловдивската многопрофилна болница „Медлайн” спечели титлата „Missis Intelligence Globe 2009” на финала на световния конкурс, който се проведе в Братислава. За най-красива омъжена дама на света международното жури обяви „Мисис Армения”.
Дефилирах на сцената със самочувствието на високообразована жена със сериозна професия, създала страхотно семейство, каза д-р Александрова веднага след като кацна вчера от словашката столица. Със съпруга си д-р Невен Енчев, управляващ съдружник на най-луксозната болница в Пловдив „Медлайн”, от година и половина се радват на прекрасното съвместно творение – дъщеричката си Евгения.Красавицата в стилна вечерна рокля на дизайнерката Елена Георгиева
Красавицата в стилна вечерна рокля на дизайнерката Елена Георгиева
Лекарката е благодарна на българските дизайнерки София Борисова от Romantika Fashion и Елена Георгиева от пловдивската модна къща Diamond за фантастичните тоалети, с които я облякоха за представянето и в Братислава.
През последната година д-р Ваня Александрова уверено застана зад кампанията „За теб и тези, които обичаш”, имаща за цел да информира за начините за превенция на болестта рак на маточната шийка. “Вярвам, че истински добрият лекар предпазва от заболяване пациентите си, а не просто лекува болести“, казва тя. Една от десетте най-красиви омъжени дами в света е член и на Управителния съвет на фондация „Качество на живот”, която организира ”Център за социална рехабилитация и интеграция за деца с Детска церебрална парализа” в Пловдив.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина