Надал разменя тенис ракета за смартфон

Под небето

Тенис звездата играе покер по улиците на Барселона в нов клип

Image title
Спортната легенда Рафа Надал разменя своята тенис ракета за смартфон в нова телевизионна раклама, която промотира мобилното приложение на PokerStars. Клипът показва Надал увлечен от покер игра на своя телефон, докато върви по улиците на Барселона, без изобщо да усеща как тълпа от фенове бързо го достига и се струпва около него.

Телевизионната реклама е част от глобална маркетингова стратегия на PokerStars, в която Надал дебютира като лице на компанията в избрани страни и промотира на вниманието на любителите на тениса и спорта изобщо прибложението на PokerStars за iPhone, iPad и устройства с Android.

Все още съм нов в играта на покер и се стремя да ставам все по- добър, така че нямам нужда да се преструвам и просто се държа естествено при снимките. Откакто PokerStars има мобилно приложение, мога да играя с приятелите си, където и да ида, независимо дали е на моя телефон или таблет. Близките ми знаят, че съзтезателният дух е в кръвта ми, което много ми е помагало в тениса. Надявам се, че качествата, които съм придобил на корта, ще ми помогнат да подобря уменията си в покера, казва Надал.
Според Алекс Пейн,главен маркетинг директор на PokerStars, Рафа е идеалният посланик на играта по света. Тенисистът е известен със спортния си хъс, стратегическия си поглед и почтеност на корта и извън него. С подкрепата на Надал покерът затвърждава имиджа си на спорт-  комбиниция от огромно забавление и доказване на умения, когато се играе разумно и премерено.
Партньорството между Рафа Надал и PokerStars е продължение на естествената връзка между най- големия покер сайт в света и някои от най- великите спортни звезди като Борис Бекер и Джанлуиджи Буфон.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.