Под небето

Марсел Аврав: AC/DC в София на 14 май


Един от най-известните музикални промоутъри и продуценти в света Марсел Аврам потвърди, че рок гигантите AC/DC ще свирят у нас. Събитието обещава да е най-великото хард рок шоу, правено някога у нас. Аврам работи у нас с „Balkan Entertainment Company” и потвърди на пресконференция вчера в Букурещ плъзналите от няколко дни слухове сред меломаните. По всичко личи обаче, че това, което няколко поколения рок фенове в България не са и сънували– да видят и чуят AC/DC на живо ще имат този шанс на 14 май 2010 г..
Ето какво каза Аврам, едно към едно:
„Горди сме да съобщим, че на 16 май следващата година една от най-великите рок групи в света – AC/DC, ще дойде в Букурещ. Турнето им продължава вече две години и ще приключи в Европа през 2010г. Първият концерт от тази част на турнето ще бъде на 14 май в София, а следващото им участие ще бъде в Букурещ. За Румъния сме осигурили място за 60 хиляди души, като това няма да бъде концерт само на AC/DC. Групата ще дойде с цялата си продукция, а също така и с двама-трима специални гости. За това и самото шоу ще започне в ранния следобед”, каза Марсел Аврам.
Другата голяма изненада за меломаните идната година се очаква да е третият поред концерт на Металика у нас. В момента промоутъри уговарят детайлите за поредното мегашоу на Хетфилд и компания, което май ще е съвместно, с други майстори на твърдия звук- Слейър.

Ето какво направиха великите AC/DC в Атина това лято: http://www.podtepeto.com/article.php?id=520

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина