Как да се превърнеш в секс магнит

Под небето

Image title
Как да станете сексуално привлекателни и много по-уверени в отношенията си с половинките, ще научите, ако посетите семинарите на Наталия Кобилкина в хотел Лайпциг Пловдив от 10 до 12 май. 

Практическият семинар „Успешна комуникация с другия пол” с водещите Кобилкина и ко-водещият Алекс Ломски ще запознаят аудиторията с изпитани техники за комуникация между двата пола, които се отразяват положително на самочувствието и емоционалната стабилност.

За правилното разчитане на сексуалните сигнали и езика на тялото, как флиртовете да са увенчани с успех и как да бъдете по-смели в завързването на нови контакти са само малка част от програмата.
Със същността на женската природа и с това как истинската жена успява да се справи в суровия мъжки свят, водещият сексолог и семеен терапевт Наталия ще ви запознае на 11-ти и 12-ти от 10:00 ч до 18 ч в отпускащата и приятна обстановка на хотел Лайпциг, Базовият тренинг „Щастлива жена” (Гейши 1) ще покаже на жените как да контролират енергията си, да Image title
бъдат в хармония със себе си, така че да будят възхищението на мъжа до себе си.

VIP-курсът  за мъже ще води Алекс Ломски на 11 и 12 от 19:00 до 22ч. Страстите ще бъдат нажежени с актуални теми, които несъмнено вълнуват. Мъже, винаги ви се е струвало, че не разбирате какво искат жените, сега може да подобрите уменията си за разгадаване на техните сексуални желания. Отпуснете се в комфортната обстановка на хотел Лайпциг Пловдив и се наслаждавайте на информацията – със сигурност в бъдеще ще ви бъде много полезно.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.