ГрадътИзпод тепетоНовини

Общината отказва да входира мнения против Пробива

Служителката в деловодството на Община Пловдив е отказала да входира мнения против пробива. Това написа читател в сигнал до Под тепето относно случка, разиграла се вчера по обед в деловодството на общината. Вижте какво още разказва потърпевшият:

Съмишленик на каузата за спиране на Пробива при Водната палата, човек живеещ в близост до Пробива се свърза с нас, за да съобщи, че служителката в деловодството е отказала да входира мнения против робива. Мотивите за отказа са напълно необосновани и са варирали от това, че Пробивът е спрян и ‘няма смисъл’, до това че като адресат не е посочен Пламен Райчев като временно изпълняващ.

Служителката е заявила, че няма какво да ги прави тези мнения от граждани и не знае на кого да ги изпрати. Кметът на Общината – г-н Здраво Димитров според нея не е правилният адресат и тя няма да ги препрати към него.

След скандал и много настояване от страна на нашия съмишленик тя приема мненията и издава входящи номера, но за нас остава въпросът: Дали общината не се опитва умишлено да откаже хората да подават възражения по проекта и по чие нареждане?

Припомням ви и текста от поканата на Общината за общественото обсъждане утре: „Мнения, становища, препоръки по проекта могат да бъдат предоставяни на място по време на обсъждането, както и в писмен вид в деловодството на общинска администрация Пловдив или на електронен адрес: [email protected] в срок до 05.12.2022г.“

Общината още не се е отказала от пробива на Водната палата

Пълно спиране на Пробива и възстановяване на мястото – ВИДЕО

Иван Тотев с остра позиция за Пробива до Водната палата

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина