ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Дърво падна и смачка две коли в Тракия

На няколко метра от ствола имаше играещи деца, скочиха жители на блок 50

Алармираме за опасните прогнили дървета от много време, не ни чуват, оплакаха се те

Image title
Прогнило дърво падна без никаква външна намеса и смачка две коли на паркинга пред блок 50 в Тракия. По чудо няма пострадали. Инцидентът е станал в 10.30ч. в неделя. Само на няколко метра от страховитата траектория на дървото са играчи децата от блока. Част от ствола пада върху Фиат Типо и му нанася тежки щети. Пострадал е и Форд Ка. Стъклата на колите са потрошени, Фиатът е със смачкан покрив и усукано купе. Собствениците на автомобилите се чудят как да си търсят правата и кого да държат отговорни.
Много от дърветата пред блока са изгнили. Това просто изпращя и се срина пред очите ни. Нямаше дори вятър. За състоянието на растенията сме писали жалба до районната администрация, но никой не ни обърна внимание. Трябва дърво да падне и да смачка човек някой да реагира ли, питат хората от блока.

Пожарникари се явили на място на екшъна вчера по обяд. Нарязали дървото, което било на височина до петия етаж. Тази сутрин роми обрали дървения материал, а клоните все още се валят по паркинга. Поне да дойдат да почистят някакви хора, сега сме като след бомбардировка по мирно време, нервни са хората от блок 50. Те искат някой да направи проверка на флората около панелката, тъй като повечето от дърветата са гнили и са на същия хал като падналото вчера. Тук има две детски градини. Много деца минават. Вземете мерки, апелират жителите на блока. Няма кой да почисти валящите се на паркинга клони
Няма кой да почисти валящите се на паркинга клони
Във същия вход, пред който падна дървото, има детска градина
Във същия вход, пред който падна дървото, има детска градина
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина