ЗдравеПУЛС

Отново безплатни прегледи при световноизвестния хирург д-р Евагелос Перакис

Световноизвестният хирург д-р Евагелос Перакис отново ще прави безплатни прегледи на български пациенти със злокачествени и доброкачествени заболявания на стомаха, черния дроб, жлъчните пътища и панкреаса, както и за страдащи от хернии. Това ще стане на 7 декември 2017 г., четвъртък, в болница „Медлайн“ в Пловдив а всички желаещи да се консултират с водещия специалист в лапароскопските интервенции трябва да си запишат час на тел: 032/656-600.

От пациентите няма да се изискват направления от личните лекари, както беше и при предишното посещение на д-р Перакис на 16 ноември, съобщиха от болницата. Тогава огромен брой пожелаха да получат помощ от водещия специалист, но не всички успяха да вземат час.

Д-р Перакис е извършил първата лапароскопска ниска предна резекция при рак на правото черво в Гърция през 1993 г. А специалният му интерес към хирургичното лечение на херниите е довел до реализацията на лично негова техника за терапия на ингвинални и пъпни хернии без напрежение. От 1992 г. досега е направил повече от 7500 лапароскопски операции, от които около 6300 холецистектомии и многобройни апендектомии, пластики при ингвинални и следоперативни хернии, диафрагмални хернии, както и множество операции на тънкото и дебелото черво.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина