Събраха 10 хиляди лева в подкрепа на Ани в Лайпциг

Под небето
Сани Алекса дари любимите си плоча и слушалки за благотворителния търг

Image title

Над 10 000 лева за една вечер се събраха за лечението на Ани, благодарение на дарители и гости на хотел Лайпциг. Парите се набираха на салса парти от вход, 20% от оборота на вечерта, както от търг на картини и предмети.  Танцуващите бяха навсякъде, партито се разпростря из всички помещения на хотела- зала Менделсон, зала Лайпциг, Лоби бара, дори градината бе пълна с танцуващи двойки. 
Специалната гостенка Сани Алекса също бе там, за да помогне. Пловдивчанката дари оригинална плоча на Франк Синатра и любимите си слушалки, които бяха продадени за 200 лева.
Най-желана бе топка с автографи на футболистите на Ботев Пловдив. Наддаването за нея стигна до 550 лева. Бе откупена от Михаил Манолов, който всъщност я предостави на търга. 
Картини на Светлин Русев, Цанко Лавренов, Наум Хаджимладенов, Тодор Хаджиниколов, Златка Василева и Георги Петров бяха разпродадени. Зам.- кметът Георги Тютюков стана собственик на творба на Цанко Лавренов. Човекът, закупил най- много картини Красимир Кацарски,  сподели, че не трябва да допускаме животът на човек да зависи от пари, затова отнесе със себе си 3 творби. 
Хотелът преливаше от емоции, а хората отвориха сърцата си, за да помогнат на Ани. На събитието присъства и съпругът й Мирослав. Той получи подкрепа от приятели и непознати. 
А една жена бе бързала след работа да дойде в хотела и да внесе сумата, която си бе определила. Пристигна много притеснена да не би да е закъсняла. Дойде специално за събититието пусна парите и си тръгна. 
„Салса Де Куба”активно се включи в организацията и снощи забавлява гостите. Част от програмата бяха изпълненията на “Мюзикхолен Театър – Пловдив”, в таците се включиха членове на всички салса клубове в града.
Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.