Под небето

Помогнете на Андрей!

Image title
Под тепето се обръща към верните си читатели с молба за помощ. Наш приятел – Андрей Сураев страда от остра левкимия и има нужда от вашата подкрепа. Андрей е член на Националния Офроуд Клуб, откъдето създадоха група във Фейсбук, от която само за миналата седмица се събраха 7000 лв. по сметката му. Междувременно в Пловдив бяха организирани множество инициативи, които също събраха средства. Ето писмото на Националния Офроуд Клуб:
„Андрей има нужда от сериозна медицинска помощ.
Той е близък приятел на екипа на Gladiator Offroad Technik и затова публикуваме отворено писмо за помощ Надяваме се многото ни верни приятели и колеги да проявят човечност и състрадателност и да помогнат кой с каквото може в този труден момент.Image title

Писмо от СЕМЕЙСТВОТО и ПРИЯТЕЛИТЕ
Нашият приятел и колега Андрей е болен от Остра Миелоидна Левкемия.Тази страшна диагноза му бе поставена преди четири години. От тогава Андрей мина през множество ежемесечни химиотерапии. Лечението се провеждаше в България – в УМБАЛ „Св.Георги”- Пловдив в клиниката по хематология и онкология при доцент Грудева. През цялото време Андрей бе консултиран и в София от доцент Михайлов и именно там се следеше как се развива количеството на раковите клетки в костния му мозък. Те намаляваха и стигнаха почти до нула, но за съжаление след това имаше и рецидив.
Доцент Грудева предложи като решение алогенна трансплантация, но намирането на донор е почти невъзможно.
Единственият алтернативен вариaнт е скъпо и тежко лечение в Турция – Анадолу Медикал Център при професор Гюлбаш. Болницата е филиал на американската John Hopkins и вероятно в момента разполага с най-модерната онкологична и хематологична клиника в Европа. Лекарството, което професор Гюлбаш предлага не се внася в България и е Арсеник Триоксид (Trisenox)
Ние бяхме плътно до Андрей през всичките четири години болничен престой и лечение и през това време няколко приятели ни помогнаха с малки суми.Вярвахме, че можем да се справим без да молим за помощ, но вече нямаме време сами да съберем средствата за лечението в необходимия срок.
Сега вече е спешно! Вливките са започнали от 26.04.2010 г. в Анадолу Медикал Център, защото в България лекарите нямат опит с този медикамент ,а не може да се чака, защото болестта се развива светкавично без необходимото лечение.
Изминаха два месеца без лекарствена помощ поради липса на достатъчно средства!
Днес имаме нужда от вашата помощ, защото не можем да се справим сами.
Вероятно ви е дотегнало от инициативите ”Зов за помощ”, но наистина няма време. Ако можете да отделите финансови средства и за Андрей, моля направете го на разплащателната сметка, която открихме!
Андрей вече е в болницата и разполага с минимални средства , които ще покрият само двуседмичното лечение и престой от задължителните два месеца.
Общата сума е 40.000 евро
Моля помогнете с каквото можете.
Сметката е дарителска и е открита на името на Андрей като
единствено клиниката може да разполага с внесените средства!
Андрей Филипов Сураев
ПроКредит Банк (България) АД
BAE: PRCB9230
SWIFT BIC: PRCBBGSF
BGN IBAN: BG80PRCB92301033147215
Благодарим Ви от сърце!
Семейство Филип и Лилия Сураеви – баща и майка
Александър и Любина Ковачеви
екипът на Gladiator Offroad Technik
и приятели

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина