Под небето

Появи се последната снимка на Ангелинка и Жоро Христов като гаджета

Image title
Неизвестна досега обща снимка на реалити звездата Ангелинка и нападателят на Левски Жоро Христов стигна до електронната поща на Под тепето. Въпреки, че според слуховете двамата са разделени и фотосът е от времето “щастливи заедно” в края на лятото, смуглата хубавелка е лепнала кадрото във фейсбук профила си и гордо го показва на интернет приятели. Фотосесията сред природата само доказва, че бившият канар и брюнетката са имали горещ романс, въпреки, че тя упорито отказваше да признае. Според запознати, фотографията е правена от екип на мъжкото списание FHM, пред което Христов даде интервю за септемврийския брой. По време на снимките Ангелинка е щъкала около бившия си вече любим и влязла в част от кадрите за лична употреба. Въпреки присъствието на мадамата на импровизираната снимачна площадка, Христов дори не отваря дума за присъствието й в живота си пред журналистите от списанието. Ангелинка също правеше опити да пази в тайна аферата си с левскаря.
“Никога не съм казвала в медийното пространство, че с Жоро сме заедно, нито пък той е заявявал подобно нещо”, каза преди няколко месеца миньончето пред репортери. Нейни близки са категорични, че тя е имала сърдечна тръпка с ритнитопковеца, но двамата са се разпърцали малко след въпросните снимки.
Въпреки това, Георги Христов послужи като трамплин за Ангелинка в София. Тя окончателно се пресели в столицата, коментират нейни пловдивски дружки.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина