Отмениха партито за старта на ONE DESIGN WEEK

Под небето

 Организаторите: Не можем да се забавляваме при трагедията, сполетяла България

Планираното парти на Альоша за началото на фестивала ONE DESIGN WEEK бе отменено заради трагичните събития в България. Организаторите са категорични, че няма как да се вдигат празненства на фона на бедствието във Варна, Добрич и много други градове и региони от страната. Фестивал ще има, но всенародни веселия- не. Ето и изявлението на Едно: Скъпи приятели, eкипът на ЕДНО и ONE DESIGN WEEK е дълбоко съпричастен към трагедията, сполетяла нашите сънародници във Варна и Добрич, и бедствената ситуация във Велико Търново, Габрово и други региони в страната.
В тази извънредна ситуация решихме да отменим заплануваното тази вечер грандиозно парти на паметника Альоша по повод старта на ONE DESIGN WEEK. Въпреки очакваните загуби, подобна празн ичност ни се струва неуместна и благодарим на всички наши партньори за проявеното разбиране и подкрепа на това наше решение.
В Пловдив вече пристигнаха голяма част от чуждестранните участници и официалните гости на ONE DESIGN WEEK, подредени са и изложбите във фестивалните локации. Каним всички Вас на импровизираната сцена в Лаундж зоната на ONE DESIGN WEEK в Капана, на ул. Константин Стоилов № 10 в 19:00, за да дадем заедно официално начало на фестивала.
Благодарим на всички за разбирането.

Споделете ни във:

1 thought on “Отмениха партито за старта на ONE DESIGN WEEK

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.