Под небето

Никол: Няма да им дам да ядосват мама

Image title

Неделният следобеден протест бе насочен в нова посока. Хората бяха раздразнени от факта, че ги възспряха да наредят телата си на магистрала Тракия тази сутрин. По тази причина шествието не се задържа никъде освен единствено пред сградата на РДВР. 
Забавен продължава да бъде музикалният пункт пред общината. Където събралите се обсъждаха политическите работи и нещата от живота, докато слушат и танцуват на рок химни.
Невероятно красивата Никол на 3 години и 5 месеца, както сама се представи, днес 

Image title

протестираше бурно. Тя и розовото й колело съпътстваха мигинга, а малкото момиче с големи очи викаше с цяло гърло „БСП вън!“ и приканваше страничните „Елате с нас, протестът е за вас“. Никол знае, че има едни хора, които ядосват мама. Иска тези хора да престанат незабавно. 
Голички до кръста пред мегафона се редяха лапетюги, които искаха отговорно да вземат думата. Те не знаеха всичко, но казаха достатъчно, че обичат България и мама, че искат БСП 

Image title

да се махне от трона. 
Младите изразяват мнението си, че не искат да емигрират и някой да ги принуждава да го правят. А по-възрастните не могат да повярват, че виждат същите лозунги като от преди 20 години, когато още косите им не са били прошарени. А ситуацията е отново страшна, колкото и да се усмихваме сподели д-р Пенев. 

Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина