Под небето

Мис Мерилин отива и във Варна

Три неща, които задължително трябва да направите до края на месеца!

Image title
Лятото е сезон, който винаги събужда желания за развлечения на морето, за лов на спомени и нови и вълнуващи преживявания. Изготвихме кратък списък на задължителните неща, с които всяка красива млада дама в България трябва да се е сдобила до края на лятото.

1. Летен шоколадов загар, с който цяла година да събира погледите върху себе си
2. Ново гадже или куп морски истории и спомени, за които да разказва няколко месеца на приятелките си
3. Титла от конкурса „Мис Мерилин”, с която да покаже на всички, че няма по-голяма чаровница от нея

Ако с всичко друго вече сте наваксали, то остават ви още малко възможности по последната точка, за да стане лятото ви наистина незабравимо!

Тъй като вече минаха първите 3 етапа от конкурса в Пловдив, Велико Търново и Бургас, то ако случайно тези дни сте акостирали покрай Варна или пък сте родом от района, незабавно се подгответе за кастинг! Достатъчно е да се явите на 16 август от 14:00 ч. в Гранд Хотел Казино Интернационал, Златни пясъци с най-широката си усмивка, с много грациозна походка и артистично излъчване в стил Мерилин в „Усещане за жена”, и ще сте повече от подготвени, за да ви изберат. Журито на конкурса в лицето на Любо от група „ТЕ”, Алисия, Петя Велкова и Супер Биянка ще търси най-чаровната и сексапилна морска дама, която ще има възможността освен титлата Мис Мерилин Варна да спечели и националната корона на „Мис Мерилин 2010” в София през есента, към която върви сериозна парична награда от близо 10 000 и подаръци, подсигурени от спонсорите Merilyn Slims, водка Flirt, SHISEIDO, ICE WATCH, Max Factor и др.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина