Любовни магии завладяват Пловдив

Под небето

Image title
Image title
Тайнствена нощ, красиви жени, чаровни мъже, мистични запознанства, магични игри и магьосници. На 17 октомври Пловдив ще се потопи в любовни магии.  Поводът е  първото издание на Sexy & Single Party в града под тепетата, организирано SpeedDating3.
Темата на събитието е „Любовни магии“, а етикетът за облекло – червена дреха или аксесоар. Организаторите са подготвили магична отвара от хубава музика, интересни хора и свежи игри.
Всеки участник в партито ще получи талисман с изписан на него символ! Пазете го в себе си и открийте кой от противоположния пол има същия символ на своя талисман, за да спечелите по безплатен шот.

Ако си готов за приключения, седни на „магическата маса“. Там ще си  изтеглиш карта с въпрос, на който трябва да отговориш искрено. Ако разкриеш част от себе си, ще чуеш какво имат да споделят останалите на масата. А за най-смелите има карти с „действия“.

Всеки участник ще получи на входа 3 специални флирт карти. Харесваш си някого, написваш му послание на една от картите, оставяш координати и му даваш своята карта или молиш магьосниците да го направят.

Очакват те много интересни игри и забавление …
Sexy & Single Party се организира от SpeedDating3.com на 17 октоимври от 20:00 часа в клуб „Мармалад“. Всички подробности и форма за записване ще намериш на www.plovdiv.speeddating3.com/party/

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.