Красота: Световен бас №1 пее под две дъги на Античния театър

Под небето

Бурчуладзе с първа репетиция преди концерта си утре
 
Супер звездата на оперната сцена посети Бачковския манастир

 
Абсолютно съвършенство. Само така може да се опише гледката и звука на Античния театър снощи, когато на древната сцена за първа репетиция преди концерта си утре излезе бас №1 в света Паата Бурчуладзе. Невероятният глас на грузинеца се сля в хармония с двойната дъга, която се извиваше над Античния и Трихълмието. Нямаме думи. Това е великолепно, доволстваха от случващото се музикантите от пловдивската филхармония, целият екип на фестивала Opera Open и немалкото фенове, дошли да видят и чуят на живо супер звездата на световната оперна сцена. Паата, за какво ти е този микрофон, подвикнаха озвучители към грузинецът, който буквално разтресе цялото Трихълмие с нечовешкия си глас.

 

Повече за извънземния глас на Паата Бърджуладзе прочетете в КАПАНА.БГ

Споделете ни във:

1 thought on “Красота: Световен бас №1 пее под две дъги на Античния театър

  1. Когато точните реставратори – арх. Вера Коларова и арх. Р. Пройкова са свършили перфектно работата си на Античния театър, този античен паметник след 2000 години може да се използва по предназначение и да служи за пример и образец за бъдещите реставратори.
    Дано същия късмет имат всички паметници от Пловдив в това число Античния форум, Небеттепе и пр., чиято реставрация предстои.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.