Катра ФМ раздава любов и вино

Под небето

Ретро звуци и червен еликсир на Главната дори за самотниците

Image title
Сред цялата розова и червена идилия на 14 февруари, измежду тийн плюшките и целувки между възрасти, се оглеждайте за един странен човек. Симпатичен млад мъж ще броди из главната улица на Пловдив, преметнал през рамо силно свирещ радио-касетофон. Не се страхувайте. Напротив. Приближете се и го откраднете в снимка. Вземете си от него любовен късмет или някоя по-голяма награда.

На рождения си ден Катра ФМ излиза от студиото в по-забавен вид и изглежда така, както свиреше радиото преди точно 15 години.

Ако пропуснете radioman-сладура на Главната ще има дегустация на отлежало вино за пловдивските слушатели.

С малко носталгия по отминалите дни и много радиоактивна енергия ще ви посрещат и ефирно от 9:00 до 19:00 часа на 100,4 MHz в Пловдив, като в 10-те празнични ефирни часа ще раздадат 100 награди.

За нетърпеливите, преди празника Катра ФМ отправя покана за участие във фотoконкурс “Love Is In The Air” (Любовта е във въздуха/ефира). Условията са на фейсбук страницата им, а победителят ще получи спа- почивка в Етнографски комплекс Златоград.

Ако слушате внимателно от 1-ви февруари, може да се включите и в играта “15 мига от любовта’, която ще донесе на някой от участниците ски ваканция на Пампорово.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.