Аула със система за симултантен превод и хай дефинишън камери посреща новия випуск на Европейския колеж

Под небето

Ректорът кани кандидат-студенти на среща на 1 септември

Image title
В изключително модерна аула – шумоизолирана до 33 децибела, със система за симултантен превод до три езика и две хай дефинишън камери ще посрещне новия си випуск Европейският колеж по икономика и управление. Т.нар. интелигентна система за управление на средата позволява на преподавателя да пуска, която камера му необходима, за затъмнява или осветява пространството, да вдига или спуска екраните. Задочниците ще започнат обучение на 16 септември, а редовните студенти – на 8 октомври.

На 1 септември ректорът доц. Цветан Коцев и екипът му канят кандидат-студенти на среща във висшето училище. Началото на разговора, на който ще бъдат разяснени условията за обучение, е 10 часа. Кандидатите с отличен успех ще бъдат освободени от такса първия семестър, а тези с диплома от 5 до 5.50 ще ползват 50 на сто намаление. От колежа уточниха, че ще изчакат резултатите от поправителните матури на 10 септември, за да може зрелостниците, които искат да продължат образованието си, да имат възможност да подадат документи.

До 30 септември колежът ще завърши реконструкцията на сградата, където ще се помещава научноизследователският образователен център в столичния ЖК „Дружба“. 18-те сондажа за геотермалното отопление са приключили. Това ще бъде първият и единствен по рода си български ВУЗ със система BMS – интелигентна система за управление на средата и с подземен паркинг.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.