Под небето

8 бабанки пазят персонално Мадона у нас

Image title
8 гарда ще пазят персонално Мадона в България, разбра се днес. Бабанките ще се движат в кръг около звездата по време на цялото й пребиваване у нас. Охранителите са супер спецове в личната охрана. Част от тях са бивши служители на НСО, а в момента бачкат към ВИП Секюрити. Агенцията ще се грижи не само за сигурността на мега звездата, а и за реда на стадиона. Близо 450 души са ангажирани с охраната преди, по време и след шоуто на поп иконата.
Техническата подготовка  за концерта вече тече с пълна сила от началото на седмицата. До заветния 29 август на стадион Васил Левски ще бъде построена най-голямата сцена, пристигала някога у нас с внушителните 85 метра дължина, 35 метра дълбочина и почти 40 метра височина.
Вътре и около стадиона ще бъдат разположени над 2 километра предпазни и обезопасителни заграждения, които ще опишат широк периметър около целия стадион. За допълнителна сигурност около зоните с техниката и шатрите на Мадона ще бъдат издигнати специални непрозрачни заграждения. Ще бъдат обособени 15 зони за сигурност. Входовете на Националния стадион в деня на концерта ще бъдат отворени след 17.30ч, а влизането към секторите ще се осъществява през 38 контролно-пропускателни пункта. Феновете с електронни билети ще минават през специално обособен вход „E-TICKETS”. На входовете на отделните зони на стадиона ще бъде осъществявана и втора контрола за това дали билетът отговаря на съответния сектор.Техници вдигат гигантската сцена на стадион Васил Левски
Техници вдигат гигантската сцена на стадион Васил Левски

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина