8 бабанки пазят персонално Мадона у нас

Под небето

Image title
8 гарда ще пазят персонално Мадона в България, разбра се днес. Бабанките ще се движат в кръг около звездата по време на цялото й пребиваване у нас. Охранителите са супер спецове в личната охрана. Част от тях са бивши служители на НСО, а в момента бачкат към ВИП Секюрити. Агенцията ще се грижи не само за сигурността на мега звездата, а и за реда на стадиона. Близо 450 души са ангажирани с охраната преди, по време и след шоуто на поп иконата.
Техническата подготовка  за концерта вече тече с пълна сила от началото на седмицата. До заветния 29 август на стадион Васил Левски ще бъде построена най-голямата сцена, пристигала някога у нас с внушителните 85 метра дължина, 35 метра дълбочина и почти 40 метра височина.
Вътре и около стадиона ще бъдат разположени над 2 километра предпазни и обезопасителни заграждения, които ще опишат широк периметър около целия стадион. За допълнителна сигурност около зоните с техниката и шатрите на Мадона ще бъдат издигнати специални непрозрачни заграждения. Ще бъдат обособени 15 зони за сигурност. Входовете на Националния стадион в деня на концерта ще бъдат отворени след 17.30ч, а влизането към секторите ще се осъществява през 38 контролно-пропускателни пункта. Феновете с електронни билети ще минават през специално обособен вход „E-TICKETS”. На входовете на отделните зони на стадиона ще бъде осъществявана и втора контрола за това дали билетът отговаря на съответния сектор.Техници вдигат гигантската сцена на стадион Васил Левски
Техници вдигат гигантската сцена на стадион Васил Левски

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.