Под небето

60 тира карат АС/DC сцената

Мениджърът Рич Бар вече е в България


60 тира ще докарат уникалната сцена за шоуто на АС/DC на стадион Васил Левски в столицата. До рок събитието на десетилетието остават броени дни, а мениджърът на продукцията Рич Бар вече е у нас, за да стъкмява концерта. Гигантите на твърдия саунд ще взривят България на 14 май, а десетина дни Бар ще организира рок взрива с марка АС/DC. Той ще остане тук през целия период до концерта, за да наблюдава работата на българските и чуждестранните екипи, ангажирани в най-мащабното събитие на годината. От утре, 6 май започва покриването на пистите на стадиона, а на 8 май сутринта ще се даде начало и на строежа на сцената, която наистина е нещо невиждано.  Австралийските легенди осигуряват собствена сцена, звук и осветление за концерта. Групата пристига и със собствена мобилна кухня. Болкан Ентертейнмънт осигурява 4 голф-коли, с които AC/DC и техният екип Продукция да се предвижват в зоните около сцената.

600 гарда ще охраняват националния стадион по време на концерта. Преди началото на шоуто членовете на групата ще разпускат в 3 големи съблекални в backstage зоните на стадиона.За всички фенове на рок музиката Болкън Ентъртейнмънт и MOTO.BG. организрат и съпътстващо събитие, което да подгрее еуфорията и рок страстите. От 13 – 15 май Националният хиподрум в Банкя ще събере всички фенове на рока и високите скорости в първия Рок уикенд. Един АС/DC  маниак ще си тръгне с бленувана награда- мотор с автографите на титаните  AC/DC.
На 14 май всеки желаещ може да се включи в специалното шествие от мотоциклети, което ще потегли от хиподрума в Банкя до Националния стадион Васил Левски специално за концерта. В непосредствена близост до стадиона ще има обособен паркинг за моторите.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина