Пъстър индивидуализъм и модерни визии показаха абитуриентите от Руската

Нощна смяна

Доста момчета отказаха строгите официални костюми

Езикова гимназия „Иван Вазов“ и Национална гимназия за сценични и екранни изкуства празнуваха заедно

Йоана Иванова

В бляскаво модно събитие превърнаха абитуриентския си бал учениците от Езикова гимназия „Иван Вазов“ и Национална гимназия за сценични и екранни изкуства. Двете гимназии избраха хотел „Марица“, за да отпразнуват края на средното си образование.

Дори дъждът не успя да развали празника на абитуриентите или да помрачи красотата им. Сред учениците от Руската се наблюдаваше разнообразие от визии, като впечатление правеха не само дамите, но и младите мъже.

Дълги изящни рокли в черно, голи гърбове, апликации от цветя, красиви дантели и наметки от изкуствена кожа бяха акцентите на вечерта, а разнообразието от цветове не се ограничаваше само до роклите, а се наблюдаваше и в косите на много момичета – червени, розови, лилави, сини. Други бяха заложили на сложни кокове, красиво падащи къдрици и аксесоари за коса.

Тази година доста момчета се бяха отказали от добре познатия строг официален костюм и официални обувки и заложиха на разчупена и интересна визия –цветни сака, ризи и кецове, дори в златно. С прическите си пък младите мъже изразиха индивидуализма си – свободни перчеми, мъжки кокове, дебели бакенбарди, оформени бради, дълги коси и руси нюанси.

Сред момчетата беше и Георги Земярски – китарист на пловдивската рок банда Panic Station, спечелили музикалния конкурс за най-добра училищна група на България „Голямото рок междучасие“.

Абитуриентите от Сценични кадри не бяха вложили толкова въображение и заложиха на традиционните за баловете рокли и букли.

Дъждът изобщо не притесни тийнейджърите, само ги накара да се гушнат под чадърите. Трепета и вълнението на абитуриентите и техните роднини, както винаги бяха придружени от броене до 12, викове, подсвирквания и естествено много селфита.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.