АктуалноГрадътНовиниОбщина ПловдивСпортен Пловдив

Посрещнаха на крака шампионките от ВК Марица в Об С

Общинските съветници на Пловдив станаха на крака и посрещнаха с аплодисменти шампионките от волейболен клуб „Марица“ в началото на днешното редовно заседание на местния парламент. Отборът и треньорът донесоха в Заседателна зала спечелените трофеи през настоящата година – Купата на България и Шампионската титла.

Председателят на Общински съвет Атанас Узунов припомни, че 10 поредни години те са неизменни шампиони на България.

„Волейболен клуб Марица поставя нови стандарти в българския волейбол“, коментира той и отбеляза, че още през 2015-та година Об С-Пловдив е удостоил клуба с високото отличие „Почетен знак на град Пловдив“.

Аз съм сигурен, че следващата година по същото време вие отново ще сте шампиони, но аз и моите колеги се надява на едно силно ваше участие в Шампионската лига по волейбол и преодоляване на груповата фаза на турнира„, обърна се към дамите в словото си Атанас Узунов.

От името на отбора административният директор на отбора Ивелина Монова подари на председателя фланелка на отбора, а разпределителят Лора Славчева благодари за подкрепата, която получават.

Очаква се на сесията днес съветниците да разгледат споразумение с община „Марица“ за довършване на реконструкцията на Голямоконарско шосе, както и предложението на кмета на „Централен“ Георги Стаменов за превръщането на част от ул. „Христо Г. Данов“ в пешеходна. 

Очаквайте подробности.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина