АктуалноГласовеМненияНовиниСъд

Д-р Енчев призова концесионерите в Белащица да го съдят

Доц. д-р Невен Енчев призова дружествата-концесионери на кариерите в Белащица да заведат дело и срещу него.

Мениджърът на верига болници в Пловдив и собственик на хотел в селото написа в социалната мрежа Facebook апел към фирмите „Европейски пътища“ и „Холсим„, провокиран от новината, че Концесионер на кариера в Белащица съди протестиращ.

Както ви съобщихме в сряда от фирма „Европейски пътища“ – концесионер на кариерата „Белащица- Юг“, заведоха искова молба за причинени неимуществени вреди от активиста на Инициативния комитет „Стоп на кариерата в Белащица“ Павел Гимишев.

„Призовавам „Европейски пътища“ да заведе дело срещу мен също, защото всичко това което прави и твърди Г-н Гемишев, аз го потвърждавам на 100%. Очаквам призовки и от „Холсим“.

Ето как коментира предприетите действия от дружеството по отношение на активиста от ИК:

Аз по-арогантна фирма, не това не е фирма, това е сбирщина печалбари, които са готови въпреки общественото мнение, всички призиви за природосъобразно поведение, да пренебрегнат здравето, спокойствието, качеството на живот на стотици семейства, само да докажат, че те са над закона.“

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина