ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Бойко Борисов открива Хемус 2012

Image title
Премиерът Бойко Борисов ще открие Международната изложба Хемус 2012 в панаира утре. Министър- председателят ще даде старта на голямото военно изложение, което включва куп прояви- „Решения и технологии за интелигентна отбрана“, демонстрации на въоръжения и боеприпаси на Централния артилерийски полигон „Змеево“, съвместна демонстрация на бойни умения в екстремни ситуации  на формирования на армията и МВР, исторически преглед на българските военни облекла и прочие.
Пред палата 3 на панаирния комплекс в Пловдив Министерството на отбраната и Българската армия ще покажат автобронетанкова техника, въоръжение и оптически прибори, средства за индивидуална балистична защита, комуникационни и информационни изделия, специална и авиационна техника. Водещи български и чуждестранни компании ще представят модерно оборудване и технологии в сферата на отбраната, антитероизма и сигурността. Така  „Хемус 2012“  дава цялостна представа за развитието на тази  индустрия и иновациите, свързани с нея, обясняват от панаира.

За първи път в рамките на Хемус ще се проведе Индустриален форум, който ще  събере представители на администрацията, фирми, бизнес сдружения и научни работници, за да създадат обща платформа за модернизиране на военно-промишления комплекс. Целта е да се помогне на индустрията при разработването на инвестиционни програми, базирани на нови технологии.

На практика Хемус стартира още миналата седмица с мега учението на специализираните части в коритото на река Марица.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина