ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

„Пловдив 2019“ търси своите доброволци

„Пловдив 2019“ кани всички настоящи и бъдещи доброволци на обучение посветено на каузата да си доброволец на Европейска столица на културата

В рамките на два дни заедно с Мери Садовска, куратор в направление „Сценични продукции“, гр. Вроцлав – Европейска столица на културата 2016, всички участници ще се запознаят със същността на това какво е да си доброволец, какви са ангажиментите, отговорностите и разбирането на лоялността в работата в екип. Програмата е фокусирана върху разрешаване, самостоятелно и групово, на конкретни казуси при осъществяването на голямомащабни културни прояви. Всеки участник ще има възможност да научи и начините за разработване на самостоятелни планове за работа.

Цялото събитие се основава на активното участие чрез обучение, разрешаване на проблеми и казуси, като ще бъдат включени и задачи свързани с физическата и интелектуална ангажираност на участниците.

Обучението предоставя възможност за придобиване на компетентност и първоначална ориентировъчна база с максимално практическа насоченост за работата „на терен“. Участниците получават сертификат от Фондация Пловдив 2019.

След активното включване в обучението всеки участник ще знае какво означава за него и за групата да бъде доброволец, ще знае важността от доброволчеството в контекста на събитията от Европейските столици на културата.

Програма:

17.03.2017 от 14.00 до 17.00 ч.

14.00-15.00: Въведение в доброволчество в контекста на Европейска столица на културата

15.00 -15.30: Реални примери от доброволчески инициативи от гр. Вроцлав – ЕСК 2016 г.

15.30 – 17.00: Разрешаване на реални доброволчески казуси – самостоятелно и в екип. Разработване на самостоятелни планове за работа във връзка с доброволчески инициативи.

18.03.2017 от 10.00 до 15.00 ч.

10.00 – 11.00: Въведение в доброволчество в контекста на инициативата Европейска столица на културата – примери от други ЕСК

11.00-12.15: Реални примери от доброволчески инициативи от гр. Вроцлав –  ЕСК 2016 г.

12.15. – 13.00:  Обедна почивка

13.00 – 15.00: Разрешаване на реални доброволчески казуси – самостоятелно и в екип. Разработване на самостоятелни планове за работа във връзка с доброволчески инициативи.

https://www.facebook.com/events/643078315879859/  – събитието във фейсбук

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. „…След активното включване в обучението всеки участник ще знае какво означава за него и за групата да бъде доброволец, ще знае важността от доброволчеството в контекста на събитията …“ ах, мари какиното, ти самата ОТИ НЕ ЩЕШ ДА ДОБРОВОЛИШ ма, а пък нас подкокоросваш? Или тебе мама не те пуска да БУДАЛИш без парички, а? А?

  2. е, ‘начи ‘сичко е Тип-Топ = щом куратори и кураторки и техните кураторши са налазили Филибето като „мухи по ‘айно“ щото надушили ГЮВЕЧА – к’во ша се ‘абиме да им доброволстваме! Ша ръкопляскаме! Хвала!

  3. Г-ЦАта „…заедно с Мери Садовска, куратор в направление „Сценични продукции“ ТЯ БЕЗ ЗАПЛАТА ли курира „продукции“? „За Едно“? „Пловдив За Едно“ и агитки кудкудякащи за комплексираните на тема ПРОВАНС’2019 нямат ли умения и капацитет на НАПРАВЯТ НЕЩОСИ, та чакат на мене и на доброволците да опъваме? Кой ви направи Директори и ви ПЛАЩА?

  4. Докато „ЕДНИ ПАРИ ЗА ЕДНИ ХОРА“ се разпределят под масата (а и на ачика понякогаж, помните ли „афторските права“ на пампайските ОРТАЦИ на ИМПЕРИАЛиста за Мегдан Централен?) все пак някой БАДЯВА трябва да опъва каиша, че да се образуват поне подобия на „резултати“. Хвала!

  5. ПЛОВДИВ 2019 НАПРЕД АМА С ДРУГ КМЕТ,ТОЯ СЕ ОСРА ТОТАЛНО,ТОТЕВ И КУЛТУРА СА ДВА ПРОТИВОПЛОЖНИ ПОЛЮСА,НЕ СЕ ВЪРЗВА НАРКОМАН И КУЛТУРА,РОКЕР И КУЛТУРА ,МЕТЪЛ И КУЛТУРА,ПОДАРЕНА ДИПЛОМА ЗА ИНЖ.И КУЛТУРА ,ДИПЛОМА 3,50 ОТ АВТОТО И КУЛТУРА,КЛЕПТОМАН И КУЛТУРА,ПИРОМАН И КУЛТУРА,ИМПЕРИАЛист И КУЛТУРА

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина