ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
БългарияНощна смяна

Тридневно парти в Пловдив от Electric Orpheus

Гости от Дания, Германия, Франция и Холандия идват в средата на август

Международният фестивал Еlectric Orpheus се отложи за 2017 година, но организаторите решиха да предоставят на публиката безплатно тридневно шоу с част от лайнъпа, който бяха подготвили. Очакват ни бурни три дни и вечери с гости от Дания, Германия, Франция, Холандия и България. И трите дни всичко ще се случва в клуб Фарго.

В петък, 12-ти август ще наблюдаваме електроника на живо от немското дуо Fumus & Nebula, които чрез синтезатори, семплери и ефекти пресъздават всеки път наново атмосфера от електро, техно, хаус и амбиент. Преди това ще чуем подгряващ сет от Martin (България), а вечерта ще завърши с винилите и танцувалното темпо на Pikebass.

В събота, 13-ти август ще чуем сетове от Nearly dog (България), Mori Ra (Япония), Purita D (Холандия) и kai_fx (Германия). Градацията на настроението ще премине от афро-уърлд мистиката на Nearly dog през фънк-диско едитите на японеца Mori Ra до Чикаго хауса на Purita D и безкомпромисния минимал на kai_fx.

В неделя, 14 ти август програмата стартира още през деня около обяд и включва акустичен концерт с китара и цигулка с авторските композиции на Илко Биров, както и следобедни сетове от Nixxon (Дания), Sacha Mambo (Франция) и местния любимец Здраво Гулов от XRaydio. Неделното матине ще предложи плавно преминаване от жива акустика през амбиент, фънк и космическо диско до соул и рокендрол.

Входът е свободен и по този начин организаторите изказват благодарността си към всички, които подкрепят фестивала и радеят за развитието на качествената сцена у нас.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина