ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Разбулват тайната на масонството в Пловдив

Една от мистериите, които вълнува хората от нашето време, а именно масонството, ще бъде разбулена този следобед в Пловдив. Книгата  „Масонството през ХVII – XVIII век. Погледът на посветените” на авторите Андрей Богданов и и Виктор Белявский  ще дебютура пред тукашните любители на мистерията, разследванията и историческите романи. Това ще се случи точно в 17:00 пред Регионалния исторически музей.

Книгата е изключителна заради любопитното си съдържание. В нея авторите представят информация, с която са се сдобили трудно през годините и с която разполагат само посветените в масонството. Андрей Богданов и и Виктор Белявский представят своето виждане за утвърждаване на масонството, а в самата книга масони разказват за голямата мистерия около тях. Някои от тях дори разкриват имената си и застават с цялата си тежест за тях, представяйки ни културата през очите на самите масони.

Книгата е обогатена и с уникални илюстрации, които ще помагат на читателите да си представят какво точно бива описано и да визуализират по-лесно масонския свят.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина