ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Община Пловдив посрещна гостите на Международния фолклорен фестивал


Зам.-кметът Александър Държиков посрещна гостите от различни националности в Заседателна зала на Община Пловдив по-рано тази сутрин. Той благодари на участниците във фестивала, които пристигнаха и дадоха от колорита си в древния ни град.

Кирил Велчев също не пропусна да отправи благодарностите си както към участниците, така и към организаторите. В благодарственото си слово, той акцентира на участието на публиката, заради която се организира фестивала. По негови думи, фолклорният фест е повече от успешен, съдейки по досегашните посещения.

За закриването на събитието, което се провежда всяка вече на сцената на Античния театър, е подготвена специална церемония, която ще се състои в петък, от 20:00 часа. 

Всяка от групите, взели участие в събитието на фолклорното изкуство, получи като подарък специално изработен, луксозен фотоалбум, като спомен от пребиваването им в Пловдив. От своя страна, гостите се бяха подготвили предварително и също подариха характерни за страните си сувенири и картини, които бяха приети от Александър Държиков.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина