ЗдравеПУЛС

В търсене на даровете на ума и на сърцето на фестивала “Здравей, Здраве!”

Фестивалът на здравословния живот „Здравей, Здраве!” наближава. Остават още няколко дни до крайния срок за подаване на състезаващите се творби в трите конкурса за рисунка, литературно есе и фотография. Търсят се оригинални, забавни и вдъхновяващи решения по темата “Даровете на ума и на сърцето”, която са избрали за основа организаторите на традиционния пролетен празник на здравето в града под тепетата.

За девета, поредна година през април фестивалът на здравословния живот привлича малки и големи от всички краища на страната. Това е най-голямата трибуна на здравословния живот у нас, обединяваща холистици и практици, лекари и терапевти, производители и спортни дейци в името на хармоничния и природосъобразен живот. Тази година фестивалът има свои издания в още 15 града на страната. Всички градове, обединени от фестивала майка в Пловдив се ръководят от трите принципа: Споделено, доброволно и безплатно. Споделено познание и опит, доброволно участие и труд на организатори и лектори и безплатен вход за всички!

В Пловдив Фестивал “Здравей, Здраве” се провежда на 21 и 22 април 2018 в залите на Дома на техниката на ул. “Гладстон” 1 и градската градина с вход  свободен! Програмата и условията за участие в трите конкурса на сайта на фестивала www.zdraveizdrave.org и фейсбук страницата: “Фестивал на здравето “Здравей, Здраве!” Пловдив”.

Фестивал “Здравей, Здраве” партнира на Европейска културна столица “Пловдив 2019”.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина