Общински съветник от Кауза Пловдив с най-големия джип в местния парламент

Разследване

Константин Георгиев се качи в огромна Тойота и събра очите на колегите си

Впечатляващ лайфстайл демонстрира общинският съветник от „Кауза Пловдив” Константин Георгиев. Представителят на една от най-малките групи в ОбС, която е неизменна част от мнозинството в последните пет години, е човекът с най-големия джип измежду старейшините в местния парламент. Очевидно с началото на новия мандат финансовият статус на Георгиев е набъбнал пропорционално на габаритите на Тойотата, която той управлява от съвсем скоро. И с която събира очите на колегите си от Общинския съвет. Тъй като те не знаят Георгиев да има някакъв толкова сериозен бизнес, че да отговаря на лукса на возилото, което кара. Нито пък са чули той да е получил неочаквано наследство от богат чичо в Америка например. Но е факт, че Коцето, както го наричат всички в ОбС, сложи в джоба си дори кмета на града Иван Тотев и неговото Ауди Q7. Импозантният джип на Георгиев се продава за около 60 хиляди лева на старо из специализираните сайтове за употребявани автомобили.   

Името на Константин Георгиев се появява в Търговския регистър в две пловдивски фирми. Фигурира като съдружник в дружеството ВАС 44, заедно с Николай Щерев и Владимир Сотонов, които пък са свързани с ред други фирми, сред които и „Бяла река- ВЕЦ”. Константин Георгиев е още управител и едноличен собственик на фирма „Конти 77”. Явно нещата му се развиват добре в бизнес отношение, коментират колеги на Георгиев от Общинския съвет. 

 

Споделете ни във:

3 thoughts on “Общински съветник от Кауза Пловдив с най-големия джип в местния парламент

  1. Забележете как е паркирал тюфлека – в кръстовището ! И очакваме да има ред в града с МПС-та …чакайте калинки, хората през това време барат здраво, жипки купуват трескаво.

  2. Това момченеце е известно най- вече с „навременното“ вдигане на ръчичка , точно когато е необходимо…разправят , че едно такова вдигане носело 10 бона на вдигащият.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.