Месец на матраците в Мебелни салони „Галеро”

Под небето


Отстъпки от -10% до -50% на най-добрите марки ще откриете през февруари при нас

Мебелни салони „Галеро” стартират промоционална кампания за най-добрите си матраци през февруари. Актуалните отстъпки са от -10% до -50% за най-търсените модели от марките Магнифлекс, Темпур, Парадайс, Блян, БелаНоте, ТЕД и Геномакс. 

Клиентите могат да разгледат пълния списък с матраци, както и техните характеристики, на Интернет страницата на „Галеро”: galero.eu. Уверете се лично в качеството и комфорта на промоционалните модели в двата шоурума в Пловдив, на ул. „Екзарх Йосиф” №16, и в София, на бул. „Александър Пушкин” №38, и получете компетентет съвет от консултантите на „Галеро”.

За удобството на своите клиенти, „Галеро” осигурява безплатен транспорт на територията на Пловдив. При покупка над 500 лв. услугата важи за още 60 населени места извън града, както и в рамките на град София.
Мебелни салони „Галеро” предлагат богато разнообразие от мебели в различни стилове – класически, модерен, ретро, авангарден. При нас ще откриете най-елитните марки матраци, както и богат избор от декоративна керамика, аксесоари за дома и много други. Вече 8 години предлагаме цялостно обзавеждане и оригинални интериорни решения, които да задоволят и най-взискателните клиенти. През 2015 г. отворихме и шоурум в София за да отговорим на покачващото се търсене на качествено и модерно обзавеждане.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.