Под небето

Газката превзема малкия екран

Култовият герой от Пловдив влезе в Биг Брадър Фемили
Газката и съпругата му Ели
Газката и съпругата му Ели
Култовият герой Газката влезе в Биг Брадър Фемили със съпругата си Ели. Веселин Кузмов, известен в целия град с татусите си, едновременно строгия и благ поглед, изпълненията си като гард на барове и училища, футбулен хулиган и запален киноман зевзек ще е хитът на сезона в реалитито, категорични са приятелите му. В момента 32-годишният шемет работи в траурна агенция, кара катафалка и щрака с фотоапаратче труповете. Голямата му мъка е, че с влизането в къщата ще пропусне старта на мотосезона, се оплакал на близки Газката преди броени дни. Той е познат в целия град със задължителните си ежедневни разходки с двата си булдога- френски и английски. Най-странното е, че и двете кучета приличат на стопанина си. Дори се движат като него. Той е булдог, но в човешка кожа, коментират аверите на Газката.
До преди няколко месеца Газката, съпругата му Ели, двете му деца и двете му кучета живееха в стара китна къща на улица Петко Д. Петков, на няколко метра от Четвърто. Наскоро обаче сградата бе съборена от строителни предприемачи, които откриха на мястото й платен паркинг.
Газката казва за Ели, че е най-качествената жена, която е срещал. Ели Владкова е на 34 години от Пловдив, където двамата живеят в момента. Тя смята, че връзката им е изтъкана от противоположности, но любовта им е голяма. Въпреки, че Веселин е човек на крайностите, за Ели той е перфектен баща с подход към децата. Влизат в къщата с двете си деца и двете си кучета – това е типичното семейство и то не може да се разделя.
Другото пловдивско семейство в шоуто е двойката Чавдар и Радка Каменарови. Той е 62-годишен изобретател от Пловдив, а тя, също на 62 години, е посветила живота си на него. Той е „нейният гений” и тя много се гордее с него. След 32 години съвместен живот двамата имат абсолютно хармонични отношения.
От Пловдив е и 19-годишната Елеонора Палавейска, която върти света около външния си вид. Тя е омъжена за Давид Кочанов от Велинград. Елеонора работи като танцуваща сервитьорка.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина