Под небето

Галена изкъпа Стефан преди да взриви страстите в “Персенк”

Бих родила второ дете веднага, ако е момиче, признава фолк фурията

Галена до собственика на хотел Персенк Николай Иванов
Галена до собственика на хотел Персенк Николай Иванов
Първо трябва да изкъпя бебето и след това съм на ваше разположение. Така фолкдивата Галена деликатно парира журналистическите въпроси към нейната особа миналата вечер в девинския хотел “Персенк”. Наистина след час-два младата майка спази обещанието си да отговори и на най-парливите запитвания, минути преди да взриви публиката в нощния бар на родопския комплекс. Сексапилната звезда на “Пайнер” призна, че има да сваля още 5-6 килограма, за да постигне идеалното си тегло. По време на бременността качих цели 18 килограма. Бях станала 73 кила. За 3-те месеца след раждането на Стефан успях да отслабна с цели 12 килограма, сега кантарът показва 61 кг. Прилагам “Anti-aging” програмата в частта и за редукция на теглото. Именно тази програма представиха през уикенда в 5-звездния “Персенк” специалистите от клиника “Юнайтед Медикал Пловдив”. Суперлуксозният родопски хотел и една от най-добрите частни клиники в България предлагат комплексен подход за това как да изглеждаме по-млади и красиви и да сме здрави въпреки хронологическата възраст.

Ще наблягам и на повече участия, за да съм в идеална форма, добави щрих към “плана за отслабване” Галена. Не съм играла на пилон в морски курорт ден преди родя, както и не съм прилагала драстична диета, от която да съм припадала в Слънчев бряг, опровергава писанията в жълтата преса родилката. Измислиците по вестниците не вредят толкова на мен, колкото на близките ми. Фолк дивата в първата си изява след раждането
Фолк дивата в първата си изява след раждането
В Слънчев бряг бяхме само за ден с Галин на празник на наши приятели, на които сме кръстници. Заради бебето не съм ходила никъде на почивка това лято. За първи път сега водя с мен Стефан. Защото в Девин въздухът е кристално чист, а и още е топло, обясни Галена. Тя не кърми бебето, защото то е било в ковьоз и е закърмено с биберон. За отглеждането му се редуват с майка и и майката на Галин. Една нощ спи при нас, една нощ при тях. Така си наваксвам със съня. Галин ми помага като приготвя шишетата с храна. Бих родила второ дете веднага, ако знам, че ще е момиче, разкри певицата. Сега съм радостна, че направих Галин горд баща на момче.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина