43 хиляди събра ледената пързалка, цялата сума отива за детско здраве

Под небето
Под Тепето
Стопаните на съоръжението от Галакси осигуряват апаратура за неонатологията в УМБАЛ „Св. Георги“

Image title

43 хиляди лева. Толкова пари събра ледената пързалка на Главната от зимния сезон. Целият оборот на зоната за ледени забавления ще бъде дарен на отделението за интензивна грижа на новородените в УМАЛ „Св. Георги“.  Стопаните на пързалката от Галакси Пропърти Груп
ще инвестират средствата в жизненоважна за най-малките пациенти в Университетска апаратура. В неделя беше последният работен ден на съоръжението, а в четвъртък предстои среща между завеждащата на отделението по неонатология доц д-р Мая Кръстева, представители на Галакси и фирма – доставчик на апаратура за уточняване на необходимата на отделението апаратура. 
За коледните празници, компанията организира изключително богата програма. Сълзи от умиление предизвика световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова и малките медалисти от клуба „Денкова и Стависки“. Те бяха на гости в рамките на кампанията Приказна Коледа за Пловдив. Въпреки невръстната си възраст между 6 и 12 години, всяко от децата от школата на Албена вече разполага с богата колекция от златни медали на международни състезания. 
Организираха се и няколко концерта на рапъра Криско, световната победителка по бийт бокс Печенката и пловдивските ангелчета от арт група Славена. Фокусници, аниматори, клоуни, Дядо Коледа и Снежанка, които раздадоха 800 подаръка и още куп забави за малчуганите.
Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.