Нова визия за бъдещето на Община Карлово

Под лупа

Image title
Малката Богородица чества днес Православната църква. 8 септември, Рождество Богородично, денят в който се е родила Дева Мария. В този ден, в града на Левски една млада, амбициозна и интелигентна дама направи своята сериозна заявка за кмет на Община Карлово.
Г-жа Миглена Събева е родена и живее в гр.Карлово. Тя е на 36 години, завършва Международни отношения в УНСС, МВА в Сити Юнивърсити, Сиатъл, Вашингтон и Право в ПУ”Паисий Хилендарски”, със солиден опит в български и международни компании, в момента е търговски директор в „Електростомана 2004”АД, гр.Карлово.
„ С екип от опитни и знаещи хора ще направя карловската община интересна и привлекателна туристическа дестинация, ще работим за създаване на благоприятна среда за привличане на инвестиции и спечелване на европейски проекти. Това означава нови работни места и шанс за всички хора в общината да останат да живеят и работят в родното си място!” каза г-жа Събева пред екип на „Под тепето”.Image title

Говори се, че младата и амбициозна дама щяла да е изненадата на местните избори и не се вписвала в сметките на старите политически играчи. Наскоро тя беше забелязана да води разговори с Мария Капон и екип от експерти по регионална политика и икономисти.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.