БългарияНощна смяна

Ъпсурт къртят с нов хит

Хазарта, Бат Венци, Бъч и Лора Караджова представиха  „Бела жига“ в Хистерия

Image title
Ъпсурт се завръщат на сцената с ново парче. Сигурният бъдещ хит на хип-хоп класиците се казва Бела жига. Хазарта, Бат Венци и Бъч се канят да къртят конкуренцията с новите си рими, които представиха за първи път в клуб Хистерия. Рапарите са известни с директните си текстове, казвайки това, което на всеки българин му се иска да изкрещи. Те са ненатрапчиви и оригинални затова и винаги на върха. Пред Под тепето те разказаха, че новата песен излиза септември и е далеч от всякакъв намек за реклама. Момчетата се появиха със секси миньончето Лора, любимка на всички рапари, а и не само.

Image title
Когато отидеш в магазина си купуваш само един хляб, не четири. Затова в момента има рапъри, които са по-слушани от други. Ние никога не сме слизали от сцена, защото знаем колко сме харесвани, но просто беше малко кризисен период за всички изпълнители тази година, разказа Хазарта малко преди да излезе на сцената с колегите си.

Около сцената имаше и фенки, и фенове, и традиционни нощни птици с традиционните едри охрани. Всички се кефиха и редяха рими с хип-хоп идолите си. Дори група италианци крещяха от кеф с парчетата на Ъпсурт. Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Изпрати новина