Нова република тръгна към парламента от Пловдив

Гласове

Дани Каназирева обеща смелост, уважение и диалог

Дясно обединение Нова република е единствената алтернатива за българската демократична политика. Това бе лайтмотива на откриването на предизборната кампания на коалицията, което се състоя в късния съботен следобед в Градския дом на културата „Борис Христов“. Трайчо Трайков и Радан Кънев благодариха на водача на листата за града и областта Дани Каназирева за домакинстването.

Лидерът на „Съюз за Пловдив“ обеща да бъде смела и заяви, че има решения за проблемите. „Нека Пловдив и региона най-после имат силен глас в Парламента,“ каза Каназирева от трибуната.

Организирано, кратко, стегнато и ясно бе цялото мероприятие, на което дойдоха много хора и бяха представени водачите на листи за различните райони в страната. Публиката изпълни цялото фоайе на първия и втория етаж на сградата. Обединението избра Града под тепетата, за да поведе битката за нова република и декларира, че Пловдив ще си върне позициите на българска синя столица. Говорителите вкараха и нотка премерен хумор в изказванията си.

„Годежът между ГЕРБ и БСП е направен, върви се към сватба, а момата е от пловдивското село Маноле. Кандидатите за шаферки на тази софра са над 15… Това е битка и за някои тя много ще боли,“ обясни хумористично кои са опонентите в надпреварата Радан Кънев.

„Имаме хора които достойно могат да защитават вашите интереси,“ обърна се Дани Канизирева към присъстващите.

Пред дома на културата бяха паркирани два брандирани кемпера, с които кандидатите на обединението ще обикалят из страната по време на кампанията.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.