На вниманието на общината: Тотален хаос с паркирането на Отец Паисий!

Гласове

Вижте улицата сега...
Вижте улицата сега…
Висш разум превърна в тотален хаос паркирането на Отец Паисий откъм Пощата, близо до хотел Одеон и artnewscafe. В затворената отсечка на павираната улица до скоро се спираше от двете й страни. Гениален ход на незнаен чиновник обаче качи автомобилите на тротоара. Нагли шофьори вече се опитват да влязат дори в красивата градинка, а собсвениците на заведения в района са се видели в чудо, тъй като колите запушват подходите към обектите им. Станахме като регулеровчици. Само вървя и моля хората да не се качват на тротоара, обяснява собственикът на ресторант Унико. До преди месец всичко беше нормално.Улицата преди революционната паркинг реформа
Улицата преди революционната паркинг реформа
Хората спираха от двете страни на улицата, като в средата оставаше пространство за шофьори, които идват за няколко минути и изчезват. Сега е някакъв ад. Дори пешеходците се чудят как да преминат. А през пет минути някой задира с колата си друг, тъй като маневрите са абсолютно невъзможни, негодуват и живущите на улицата. Дори вече обектите си не можем да зареждаме със стока, поради простата причина, че доставчиците няма къде да спрат за минута-две. Пълно безумие. Най-странното е, че преди имаше повече паркоместа, отколкото сега, с тази революционна реформа в паркирането в тази зона, коментират търговци.
Под тепето се обръща към зам.-кмета Георги Титюков и шефа на Общинска охрана с молба да направят необходимото и прекратят това безумие. 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.