Марш за европейско правосъдие на годишнината от протестите срещу Пеевски днес

Гласове

Събитието ще се проведе пред кметството в 18.30ч.

Протес в Пловдив срещу Пеевски и кабинета Орешарски преди 4 години4 години от избора на Делян Пеевски за шеф на ДАНС и начало на голяма протестна вълна срещу кабинета Орешарски и Модела КОЙ ще бъдат отбелязани днес в Пловдив с Марш за европейско правосъдие. Събитието е национално и се провежда паралелно в няколко български града. Организатори са инициативата „Правосъдие за всеки” и други граждански организации. С призива „Няма да мълчим! Стига вече толкова” маршът ще започне тази вечер пред кметството точно в 18.30ч.

14 – ти юни е символна дата, която не можем да подминем! Това е Денят на срама за нашата нова държавност, когато само с едно нагло олигархично назначение в ДАНС се сринаха представите ни, че демокрацията работи, а правата и свободата са ни гарантирани от закона.Четири години по-късно мафията е по-силна от всякога, овладяла е всички властови ресурси и е превърнала демокрацията в грозна карикатура, а онзи от ДАНС, когото уж изгонихме през 2013г. , във властелин на почти цялата държава, пишат организаторите във Фейсбук страницата на събитието.

Този път Маршът ще е национален и ще се проведе съвсем предупредително. Ще подготвим и внесем петиция до Народното събрание и Министерски съвет с нашите искания. Призоваваме всички свободни и достойни граждани, които милеят за страната си, да участват в Марша за европейско правосъдие. Нека покажем, че няма да позволим мафията да си присвоява собствената ни държава, апелират организаторите и канят всички на събитието тази вечер пред общината.
 

 

Споделете ни във:

1 thought on “Марш за европейско правосъдие на годишнината от протестите срещу Пеевски днес

  1. „журналисти“, вие наистина за нищо го нямате правописа. Вижте си текста под снимката! ПротеС?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.